ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Μην ξεχάσετε να βάλετε όλη σας την παιδικότητα και να κάνετε και τους υπόλοιπους να αισθανθούν χαρά!!Οι μέρες είναι τέτοιες που όλα επιτρέπονται και έτσι μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε!!

Έτσι και εσείς πρέπει να αφεθείτε και να τα βάλετε όλα και κεράκια και χριστουγεννιάτικες χαρτοπετσέτες και ότι άλλο σας έρθει στο μυαλό !!! Να είστε σίγουροι ότι θα αρέσει σε όλους!! Και αν είστε από τους τους τολμηρούς φωτάκια (με μπαταρίες), γιρλάντες, χρυσόσκονες!!!

Όμως το πιο βασικό είναι η σύνθεση του μενού μας να είναι στο κλίμα των ημερών. Εκτός από την κλασσική γαλοπούλα ή το κοτόπουλο γεμιστό που κάνουν πολλοί είναι και το χοιρινό που ταιριάζει πολύ αυτές τις μέρες. Όπως επίσης αυτές τις μέρες ταιριάζουν πολύ τα φρούτα και κυρίως τα κόκκινα φρούτα και τα εσπεριδοειδή. Και βέβαια δεν παραλείπουμε τους υδατάνθρακες όπως πατάτες (προτιμήστε τις baby πατάτες) και κόκκινη κολοκύθα.Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι οι πιο γλυκιά γιορτή, έτσι δεν ξεχνάμε το μέλι και την ζάχαρη, πέρα από τα επιδόρπια μας και στα φαγητά μας. Ωραία όλα αυτά, όμως δεν ξεχνάμε και να γαρνίρουμε με αγάπη όλα μας τα εδέσματα!!

Ένα τραπέζι που έκανα εγώ αυτές τις μέρες, για να σας δώσω μια ιδέα για το τι μπορείτε να κάνετε περίπου!! Δεν ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω αρκετά απλό, λόγω δυσμενών συνθηκών, αλλά προσπάθησα!! Αυτό χρειάζεστε και εσείς!! 😉

wp-1451342997256.jpeg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s