ΚΛΕΙΣΑΜΕ 1 ΜΗΝΑ

Κλείσαμε ένα μήνα μαζί!! Ο καιρός πέρασε πολύ γρήγορα, ελπίζω και εσείς να ευχαριστιέστε το blog το ίδιο όσο εγώ!! Έχω να σας ανακοινώσω ότι μετά από 1 μήνα λειτουργίας του blog, μετά από 43 δημοσιεύσεις έχουμε φτάσει ήδη 2100 views και πάνω από 20 followers.

Είμαι πολύ υπερήφανη που αυτό το εγχείρημα μου αρέσει τόσο πολύ! Είναι και ο λόγος που θέλω να συνεχίσω, αν και ο ελεύθερος χρόνος που έχω είναι λίγος νομίζω ότι τα καταφέρνω!! Με την συμπαράσταση και βοήθεια φυσικά του άντρα μου, όχι τόσο στις ιδέες αλλά ψυχολογικά! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω φίλους και συναδέλφους για την βοήθεια και την συμπαράσταση ένα μήνα τώρα!!

Έχω να σας πω ότι σχεδόν όλες τις συνταγές που έχω αναρτήσει μέχρι τώρα τις έχω ταΐσει τους συναδέλφους μου ως μαμά της κουζίνας!!! Φυσικά είναι όλα δοκιμασμένα!!! Θα ήθελα και εσείς να συμμετέχετε, πολλοί από εσάς μου στέλνετε μήνυμα  στο facebook και σας απαντώ, αλλά όμως μπορεί να έχει και κάποιος άλλος τι ίδια απορία με εσάς!! Θα ήθελα όμως να στέλνετε στο blog για να απαντώ σε όλους!! Όπως επίσης και όποια ιδέα για φαγητό έχετε πολύ ευχαρίστως να την μοιραστείτε μαζί μας! Περιμένω τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας και με χαρά θα σας απαντήσω!!

Φιλιά και σας ευχαριστώ!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s