ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΦΙΑ!

Σήμερα γιορτάζει η μεγάλη μου κορούλα, το περίμενε αγωνιωδώς!! Έτσι και εγώ δεν μπορούσα να μην την κάνω ακόμα ποιο χαρούμενη. Τι είναι αυτό που θα κάνει τα παιδάκια μας ακόμα πιο χαρούμενα? Φυσικά δεν μιλάω για δώρα αλλά το πιο απλό μόνο  ΑΓΑΠΗ!!

Έτσι τις ανακοίνωσα αρχικά ότι θα τις κάνω cupcakes να πάρει στο σχολείο και να κεράσει τους συμμαθητές τις και φυσικά την δασκάλα της. Η χαρά της απερίγραπτη, έφυγε όλη μου η κούραση, ήθελα μόνο να ασχοληθώ με αυτό και ας πήγε 12 το βράδυ δεν πειράζει!!! Τα έκανα …cupcakes βανίλιας με σταγόνες σοκολάτας!!

Όμως κάτι ήθελα ακόμα, μια έκπληξη…. και την σκέφτηκα την ώρα που ετοίμαζα το κολατσιό για το σχολείο. Το τοστάκι που τις ετοίμασα το τύλιξα στην χαρτοπετσέτα και κόλλησα πάνω τις ένα αυτοκόλλητο της Σοφίας της πριγκίπισσας. Απλό…αλλά φαντάζομαι πόσο θα τρελαθεί μόλις ανοίξει το κουτί του κολατσιού και το δει!!!

Που θέλω να καταλήξω?? Ότι με απλά πράγματα κάνουμε τα παιδιά μας πολύ πιο χαρούμενα από ότι φανταζόμαστε!!Δεν θέλουν πολλά… απλά να δείχνουμε με κάθε τρόπο πόσο τα αγαπάμε!!!   ❤    ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s